Weboldal címe
Weboldal alcíme
Mit értünk Értékes Élet alatt? 
››› rólunk ‹‹‹

Mit értünk Értékes Élet alatt?  

A döntéseire koncentrál. 
Ha az igazán sikeres emberek őszinték lennének, beismernék hogy eredményeik nagy részét másoknak és a szerencsének köszönhetik. Az egyetlen valódi teljesítményünk a döntéseink ezért azok határozzák meg legjobban értékünket.  

A lelkiismeretére hallgat. 
A legtöbb ember érdekei és belső hangja alapján hozza meg döntéseit. Akkor dől el igazán, hogy milyen emberek vagyunk, amikor a kettő ellentmond egymásnak és választanunk kell. 

A meggyőződéseit alakítja. 
Az Értékes Élet mindent abban hitben tesz, hogy ez a legjobb amit tehet. Azonban senki nem lehet tökéletes, még elméletben sem, ezért célunk hogy nyitott, rugalmas és megújulásra képes emberként öregedjünk meg.

Küldetésünk 

A dodibazsi elsőszámú célja, hogy segítsen Értékes Életet élni azoknak, akik a projektet képviselik, önkéntesként segítik, csatlakoznak hozzá vagy bármilyen formában találkoznak vele. Másodszámú célunk, hogy az Értékes Életet népszerűsítsük, és minél többeknek adjunk lehetőséget a csatlakozáshoz. A népszerűsítéshez ingyenes videókat és ingyenes előadásokat használunk.

Kik vagyunk? 

A "dodibazsi" a TBL Magyarország Alapítvány projektje. Csak és kizárólag önkéntesekkel dolgozunk, akik saját szaktudásukkal segítenek ingyen. Magánszemélyek és cégek adományaiból tartjuk fenn magunkat, amiket hirdetésekre, technikai eszközökre és egyéb szigorúan a projekthez kapcsolódó költségekre fordítunk.

A projekt névadói és képviselői Kovács Dorottya (Dodi) és Balázs (Bazsi) akik szintén önkéntesként vesznek részt, főállásban a Lurkó Bébiszittert​ üzemeltetik. A projekt azért ennyire személyes és azért neveztük el róluk, hogy ne egy újabb száraz elméletet terjesszünk, hanem a lehető leggyakorlatiasabban töltsük be küldetésünket.

Ha szeretnél te is csatlakozni ehhez a küldetéshez, ha szeretnél te is Értékes Életet élni, akkor csatlakozz csoportunkhoz: